::Inici >-Destinataris

-Destinataris

Destinataris

Perfil dels destinataris:

Els infants o joves que es beneficien del projecte pertanyen a famílies treballadores que viuen al barri de Bonavista, sent aquets el grup integrant majoritari del barri on radica aquest esplai.

 

A més a més hi ha persones nouvingudes que troben en aquest projecte una sortida pels seus fills a l’hora d’integrar-se en el rol social que els envolta.

També hi ha uns grup de joves que compren les edats de setze (16) a divuit (18) anys, que amb la seva implicació i treball en la planificació del projecte i el dia a dia en aquest, adquireixen la formació i experiència, per tal de poder portar a terme el projecte esmentat en futurs esdevenidors.

 

I per últim, per sobre de la gent que forma part directament de l’entitat, hi ha molt gent del barri que es beneficia de les activitats que es fan vers a aquests, com son les activitats de Nadal, Carnaval, festes i colònies d’estiu, etc.

 

Nombre de beneficiaris: 

Els beneficiaris directes del projecte i les seves activitats ronden al voltant de setanta (60) infants i/o joves, i vint (20) adults.

 

Els beneficiaris indirectes varia segons l’activitat que es realitza, però ronda al voltant de les dues-centes o tres-centes (200-300) persones. 

 

Edat dels beneficiaris:

Les edats compreses són dels quatre (4) als divuit (18) anys d’edat, sense oblidar la tasca enriquidora que suposa per tots els monitors i pares/mares que en formen part.