::Inici >-Els orígens

-Els orígens

Les arrels de l’Eskurri Esplai es remunten a un seguit d’espais de lleure per infants i joves del barri de Bonavista, des de l’any 1994 ( centre cívic, escoles,altres), que a través d’un procés de canvis i renovacions, ha consolidat la seva presència entre els nens del barri tarragoní de Bonavista.

No és però, fins l’any 1997 quan l’esplai es registra com entitat de lleure infantil i juvenil amb el seu nom originari, Eskurri esplai, quedant inscrita al registre d’entitats del departament de justícia de Catalunya.

Durant aquests vint anys, l’Eskurri esplai sempre ha estat ubicat al Centre Cívic del barri de Bonavista.

A començament, era un esplai força petit, sense gaire ressò ni influència als nens del barri, però actualment i amb el pas dels anys s’ha convertit en un esplai de referència per tota la ciutat, ja que es tracta de l’únic esplai del barri tarragoní.

L’any 2004 va ser el 10è aniversari de l’esplai. Per a celebrar-ho vam realitzar diversos actes als qual van ser convidats antics membres i joves que han anat formant part del projecte.

L'any 2010 va ser el 15è aniversari i per celebrar-ho, tots els monitors que havien passat per l'entitat es van reunir a la festa final de curs i es va pintar un mural per recordar aquest dia.

Aquest any 2015 fem 20 anys i com a tal, ho estem celebrant al llarg de tot l'any!

Ara ja tenim 20 anys d’història i més de 100 infants i joves participants a l’activitat, que ens donen un rodatge com a entitat de lleure força important dins de la ciutat. Però aquí no s’acaba la història, i entre tots esperem seguir escrivint-la i celebrar molts anys més!


Colònies La Coma 2013