::Inici >ADULTS, PROVES ACCÉS I B/C CATALÀ

ADULTS, PROVES ACCÉS I B/C CATALÀ

POVES D'ACCÉS MITJÀ I SUPERIOR:

Actualment la Formació Professional està dividida en dues categories de Cicles Formatius: el Mitjà i Superior, L'accés a aquests cicles es pot fer des de l'ESO i el Batxillerat respectivament. Però en el cas que no es tinguin assolides aquestes titulacions, hi ha la possibilitat d'accedir-hi mitjançant les Proves d'accés a Cicles Formatius, tant en el Mitjà com en el Superior. Aquestes proves es fan anualment al voltant el mes d'abril.
El que et podem oferir és la preparació d'aquestes proves de forma individualitzada, tractant aquelles matèries en què cada aspirant es vegi més necessitat. El treball es fa a partir dels exàmens oficials dels anys anteriors i el treball pràctic de les diferents matèries, a més de buscar la manera millorar el rendiment d'estudi i preparació de cada alumne/a.

NIVELL B/C CATALÀ

Obtenir el nivell B o C de català no sempre és fàcil i més per a aquelles persones que, des de fora, han vingut a viure a la nostra terra o en la seva formació escolar no van poder tenir l'oportunitat d'obtenir aquests importants títols, que a més de donar l'oportunitat d'assolir un lloc de treball desitjat, són importants per la formació cultural i intel·lectual d'aquelles persones que es volen integrar plenament a la nostra cultura o simplement desitgen tindre un nivell optim de coneixement de la Llengua Catalana.
Mitjançant el treball individualitzat, dels llibres oficials destinats a poder assolir aquest títol i de molts exercicis pràctics, us podem ajudar a recórrer aquest camí per aconseguir el nivell de català desitjat.