::Inici >PERSONATGES

PERSONATGES

1982 FUNDADOR COLLA GEGANTERA DE RIUDOMS: Sr. Joan Baptista Cabré i Sendrós, amb motiu de la Trobada Internacional de Gegants de Matadepera .el diumenge 29 d´agost 1982 .

1986 GEGANTER D´HONOR DE LA COLLA GEGANTERA DE RIUDOMS: Sr. Josep Gomis i Martí, President de la Diputació de Tarragona. Amb motiu de la Segona Trobada de Gegants de Riudoms, amb data 11 de maig, aleshores President de la Diputació de Tarragona , fou nomenat “Geganter d´Honort” pel suport que donava al moviment geganter .

1991 GEGANT DE LA MUSICA: Sr. Joan Guinjoan i Gispert La Colla Gegantera de Riudoms, fa un reconeixament públic al músic i compositor riudomenc, el qual va saber correspondre a l´iniciativa de l´entitat gegantera Local i va obsequiar amb un fragment, signat i datat, del ballet “El Trencadís”, pertanyent a la seva òpera “Gaudí”.

1992 GEGANT DE L´ESPORT: Sr. Joan Andreu Fortuny i Antequera.La Colla Gegantera Local, el proclamà el “Gegant de l´Esport” per ser el primer riudomenc que participar a uns Jocs Paralimpics a Barcelona .

1994 JOAN-RAMON CORTS i SALVAT JOSEP MARIA TODA i SERRA: Autors del llibre "GEGANTS i CAPGROSSOS DE RIUDOMS. Una panoràmica actual del món geganter català i internacional"