::PORTADA >2013

2013

 

MARINA

  “Siguis on siguis, seguiràs remant amb nosaltres”  

Marina Com l’aigua d’un riu que no s’acaba però es converteix en mar. Com el teu somriure, Marina, que mai s’acabarà i es convertirà, per sempre més, en records.

Sembla impossible i costa fer-nos-en a la idea, la vida t’ha jugat una mala passada. A tu i a tots els que t’envoltàvem i podíem gaudir sovint de la teua alegria, el teu carisma i la teua energia positiva que tenia la virtut d’encomanar-se a tothom. Tu vas lluitar fins a l’últim instant i ens vas regalar la rialla fins el darrer dia que et vam veure

Al Club Nàutic Flix, vas començar molt aviat a remar, l’estiu de l’any 2006 tot competint en la categoria d’Infantils de primer any, quan legalment encara no tenies l’edat. Aquí ja demostraves que estaves a l’alçada de tot allò que et proposaves.

A nivell del teu equip erets
la força, la persona que donava més ànims a les companyes tant a les verdes com a les madures. Quan tot anava bé, erets la primera en saltar d’alegria i quan les coses trontollaven i anaven maldades sempre deies que no passava res, que s’havia de continuar treballant per guanyar i que si calia s’entrenaria molt més, però havíeu de seguir en les mateixes ganes de remar que al principi. Tu sempre amb esperit de sacrifici i constància

A nivell de Club, sempre voluntària, amb bona cara i la mà estesa per fer qualsevol activitat extra.

Una pèrdua com la teva deixa palès el més clar exemple d’una persona amb
afany de superació, d’actitud positiva, amb idees molt clares i objectius marcats, en definitiva: ets un model a seguir.

Des de la junta directiva i en nom de tots els socis i sòcies del Club, volem donar les més sinceres mostres de condol a la família de Marina així com als seus amics més propers.

Siguis on siguis, seguiràs remant amb nosaltres i de ben segur, ens ajudaràs a palejar més fort encara que anéssim a contracorrent, perquè al teu costat així ho hem après.
Norma Pujol Farré

Presidenta del Club Nàutic Flix


15 de juliol

 
 Crono Deltebre    Finals Deltebre

 

23 d'agost 2013

 Ascó festa del riu.
 

24 d'agost 2013

 Festa del riu Mora d'Ebre

 

2 setembrte 2013 

Resultats crono Cambrils        Resultats finals Cambrils

 

16 setembre 2013

Aquest  diumenge a Lloret es va celebrar l’ultima regata de la lliga Catalana de llagut 2013.
El nostre club aquest any ha assolit un record de participació amb un total de 8 equips representant a les categories infantil, cadet (masculí i femení) ,sènior (masculí i femení) i veterans (masculí i femení).
Les categories base son les que han aconseguit les millors posicions a la classificació final.
El cadet femení  i el masculí A han pujat al més alt del pòdium assolint la 1r posició, el cadet masculí B ha acabat en  3r lloc i l’equip més jove, l’ infantil,obté un  2n  lloc.
Els equips sèniors tant el masculí com el femení han anat de menys a més acabant a la meitat de la classificació amb un 7è i 6è lloc respectivament.
En quant a la categoria dels veterans (masculí i femení) els 2 equips del club acaben en bones sensacions tot i obtenint posicions discretes a la classificació final.
 


Resultats de cronos        Resultats de finals        Classificació final lliga


Ja tenim aquí el Campionat de Catalunya


publicitatINFORMACIÓ CAMPIONAT DE CATALUNYA
QUADRE DE PARTICIPACIÓ
PREVISIÓ D'HORARIS

 Amb la col·laboració de Ràdio Flix i alguns socis/es de l'entitat, s'ha gravat un anunci publicitari de la competició que tindrà lloc aquest cap de setmana 21 i 22 de setembre.
No us ho perdeu, ESCOLTEU-LO 

 El cartellAcondicionant la zona del nàutic i preparant el camp de regates. Recordem que el format serà el de encreuament,com ja és típic a Flix.

 

 

22 setembre Campionat Catalunya de llagut a Flix


RESULTATS FINALS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA.

RESULTATS ELIMINATORIES I REPESQUES DEL DISSABTE

HORARIS SEMI I FINALS DIUMENGUE (aquest horaris s'atrasen tots 30 minuts)

jornada diumenge
  j

ornada dissabte

 

13 octubre 2013 

 Baixada Asco-Miravet10 novembre 2013

Videos resum temporada 2013
l'APM 2013 DEL CLUB NÀUTIC FLIX BY COLORATO PRODUCTIONS!

El video del cadet femní


Y  fotos del lliurament de bandes.