::PORTADA >2012

2012

 

5 de gener Benvolguts socis,   
                                                                               

 Em plau saludar-vos com a nova presidenta del Club Nàutic Flix i presentar-vos la junta entrant que va ser elegida el passat 16 de desembre.

Presidenta:                Norma Pujol

Vice- president:         Xavier Cases

Secretaria:                Olga Poblet

Tresorer:                  Jose Comas

Vocals:                      Ester Torreblanca

                                 Oscar Grañena

                                Joan Carles Garcia

                                 Pep Grañena

                                Josep Llop

                                Josep Antoni Rius

                                Agustí López

Ja ben entrat el nou any, coincidim que també comença una nova etapa pel club i us volem informar, amb petites pinzellades, de quina serà la nostra línia de treball que volem seguir. 

Volem tirar endavant els projectes ja engegats anys enrere i buscar-ne de nous i ambiciosos. Així mateix, tenim pensat actualitzar la web més sovint i explicar i detallar totes aquelles adquisicions, compres i activitats que es realitzen. 

Com a Club, continuem apostant per l’activitat federada i sempre estarem oberts a les noves inquietuds i propostes d’aquells socis que no es decanten per l’activitat competitiva sinó per la vessant més lúdica i social. Com ha activitat més immediata, a partir del gener, farem diverses sortides esportives conjuntes que ja detallarem més endavant. Recuperarem la Festa del Soci i programarem baixades de piragüisme pel meandre, competicions socials i l’activitat física dirigida serà oberta per tothom que es vulgui mantenir o posar-se en forma.

D’altra banda, ara que tenim les noves instal·lacions ja acabades, intentarem millorar-les i treure’n el màxim profit. El més immediat, intentarem que sigui el gimnàs, que vora el febrer, si tot va bé, ja estarà muntat i, evidentment,  a l’abast de tots els socis i membres del club. Per això les claus, seran lliurades a tots els socis i sòcies que ho demanin. 

En quan a llaüt català, som conscients que estem en un moment pletòric del club (en nombre de tripulacions i remadors i remadores ) intentarem i farem el possible perquè això no decaigui. Això voldrà dir que haurem d’anar pensant en la compra d’una nova embarcació si el nombre de socis federats i competint ho demanen.     

Volem potenciar més el piragüisme així com el banc mòbil ja que tenim el material necessari per poder-ho fer, hem de buscar la manera més idònia i engrescadora per esportistes que vulguin endinsar-se en aquest esport. No podem oblidar i no podem deixar perdre una de les tradicions més arrelades al riu i al nostre poble: les puntones. 

Per aquesta temporada tenim en compte que es necessari que l’activitat esportiva, ja sigui dels més petits com dels més grans, sigui supervisada per una persona entesa en l’àmbit esportiu i físic. I per aquest motiu hi haurà un director esportiu per tal que pugui dur a terme aquesta tasca amb professionalitat i per això, rebria una compensació econòmica encara no acordada. 

Apostem per una activitat continuada al club, que cada vegada s’està aconseguint més i treballarem perquè sigui possible i assequible i deixar de banda la idea de que el nàutic només està obert a la primavera i l’estiu. 

Tenim en compte que s’ha de millorar el sistema de pagament de la quota de soci perquè no acaba de funcionar. Intentarem que es passi pels voltants del maig/juny. Com ja sabeu hi ha una quota de soci individual, familiar i a més a més, qui fa activitat federada i utilitza material de competició té una quota més cada any. 

Per últim, només em queda dir que esperem la vostra col·laboració, com fins ara ens heu demostrat tots vosaltres, per tirar endavant els projectes i les activitats. Si no hagués estat així i sense el vostre suport i treball, avui per avui, no estaríem al nivell que estem el Club Nàutic Flix. Com no, ens teniu a tots nosaltres a la vostra disposició i estem oberts a totes les idees que ens serveixin per a créixer com a club i com a entitat esportiva flixanca. 

En nom propi i de tota la junta us vull agraïr la confiança que dia a dia dipositeu en nosaltres. Ens sentim plenament agraïts i orgullosos de què decideixis en moltes ocasions de l’any gaudir de les activitats i de les instal·lacions del Club Nàutic Flix. 

Una salutació,

firma norma

 
Norma Pujol Farré

Presidenta


16 de gener


Aquest és el reportatge que va emetre TVE3 dissabte passat dins el programa "boscos", on el nostre riu i el nostre espai natural de Sebes són protagonistes.

Boscos de Ribera (Flix)

Navegant pel riu Ebre descobrirem què són els boscos de ribera i quins són els arbres que els formen. Veurem com els cavalls són els responsables de mantenir els marges dels rius i aprendrem com es controlen les poblacions d'ocells salvatges amb l'Eladi Ribes, un anellador que ha censat més de 8.000 ocells. En Marc Viñas ens portarà en barca Ebre avall per veure en quin estat es troben els àlbers i els altres arbres que formen els boscos de ribera. Ens ensenyarà quins experiments i investigacions hi porten a terme per protegir aquestes espècies. I en Martí Boada descobrirà aquí l'extensió de tamarius més espectacular que ha vist mai.

 25 de gener

equips club

Des de l'any passat se celebra anualment la Festa del Rem. Aquest any tindrà lloc el proper 19 de febrer a Banyoles on es disputaran diverses regates tant de la modalitat de banc fix com de banc mòbil i després hi haurà un dinar de gala on es repartiran premis a diverses categories i s'homenatjaran persones destacades dins del món del rem.


El Club Nàutic Flix haurà d'esperar fins a mitjans de febrer per tal de saber si són els guanyadors. Aquesta nominació és deguda a la gran quantitat de tripulacions flixanques que competeixen a la lliga catalana de llaguts i al campionat de catalunya, un total de 7, així com també a l'excel·lent organització de la regata al riu de baix que va tenir una molt bona acceptació i va rebre felicitacions per part de tots els clubs i de la federació.

Des del club estem molt orgullosos de poder optar a aquest premi i amb molta esperança de poder ser finalment els guanyadors. És molt d'agraïr que, per part de la Federació Catalana de Rem com dels altres clubs catalans, es vegi reconeguda la gran feina feta al llarg dels anys i la gran crescuda de fitxes federatives que s'ha anat observant temporada rere temporada.

20 de febrer  

Ahir, 19 de febrer una representació del Club Nàutic Flix ens vam desplaçar a Banyoles ja que es celebrava la II Festa del Rem organitzada per la Federació Catalana de Rem. Va ser un dia de germanor i d'unió entre els clubs i esportistes de rem de banc fix i de banc mòbil. 
 
 
Pel Club Nàutic Flix va ser un dia molt especial: vam ser premiats com a MILLOR CLUB DE REM DE BANC FIX DE CATALUNYA.
 
Estem tots molt emocionats i contents, però cal dir, que perquè això hagi estat possible, portem molts anys (més de 15) treballant dia rere dia i fent de cada gest i cada actuació un pas més endavant per poder arribar fins on hem arribat avui. 

No cal dir que això és fruit de la feina feta per moltíssima gent que ha dedicat temps, hores i carinyo en fer una tasca amb total desinterès per poder fer el Club més gran i millor. 

Tots sabem que Flix és un poble i un indret únic i nosaltres hem vist com a nivell de tot Catalunya se'ns valora com a club: la nostra trajectòria, la nostra línia de treball i la feina molt ben feta. Continuarem per aquest camí i intentarem créixer qualitativament. Amb l'ajuda dels socis, remadors, pares i mares, veïns i veïnes de Flix, Ajuntament, patrocinadors....això ha estat possible i creiem i volem anar més enllà! 
 
 
Us animem a tots a participar i gaudir d'aquest club i d'aquest entorn incomparable que ens acompanya: "lo riu i lo meandre".
   
El mèrit és de totes i tots! Enhorabona!!!

LA JUNTA   

radio flix    escoltar programa com ha anat?
   escoltar notícia radiofònica
7 de març


El passat
 diumenge 4 de març la JE Flix, abans del seu primer partit del play-off contra el Campredo, va fer un homenatge al nostre club per el recent títol de millor club de Catalunya de banc fijo.
Desde
 aquí els donem les gràcies i desitgem que aconsegueixin l'ascens de categoria.


 

23 de març

L'Ajuntament de Flix ens ha fet un acte de reconeixement en motiu del premi guanyat com a Millor Club de Banc Fix de Catalunya. L'acte ha tingut lloc aquesta mateixa tarda, divendres 23 de març, a la Sala de Plens de la Casa de la Vila.

Hi hem assistit un bon nombre de representats del Club Nàutic Flix així com una bona part dels regidors del consistori.

L'encarregat d'encetar l'acte ha sigut Raül Sabaté, regidor d'esports, seguit de Marc Mur, l'alcalde de Flix. A continuació, l'actual presidenta, Norma Pujol, ha agraït el reconeixement rebut per part de l'Ajuntament i ha fet menció a que aquest premi ha estat obtingut gràcies a la trajectòria del Club així com la seva línia de treball. També ha recordat que tenim més de 80 fitxes federatives, que som un club que “abarquem” vàries edats i categories i que, les esportistes femenines formen més de la meitat de la plantilla de remadors. També ha explicat que se senten molt orgullosos de portar el nom de Flix arreu de Catalunya però encara s’ho senten més quan aconsegueixen portar, a ple estiu, més de 800 esportistes al nostre poble i veuen com disfruten a la vora del riu d’una de les més esperades regates de la lliga catalana de llaguts. Una regata que té una nota d’excel·lent per part de la federació i moltes felicitacions per part de tots els clubs.

 Des de la nostra  web, volem tornar a donar les gràcies a tothom que fa possible, amb el seu petit o gran granet de sorra, que el Club creixi i millori. 

  

23 d'abril

EL NOSTRE CLUB A LA PORTADA DE LA VEU DE FLIX

( núm.378 Març 2012 )

 nautic1.jpg  nautic2.jpeg.jpeg nautic3  

27 de maig

FESTA DEL SOCI 3 DE JUNY 

festa soci       

  Apreciat/da Soci/a

La present és per fer-vos saber que, el Club Nàutic Flix té el plaer de convidar-vos a la Festa del Soci, per tal d’agrair la col·laboració amb l’entitat, gaudir juntament d’un dia especial i, a més a més, compartir amb tots els socis una activitat en un entorn que ens caracteritza: “lo riu”.  

Per aquest motiu hem organitzat una baixada pel meandre amb piragües i llaguts per al proper 3 de juny. El descens és de 4 Km i es donarà el tret de sortida des de la depuradora a les 10 del matí fins arribar a l’embarcador del nostre Club. Allí us convidarem a visitar les noves instal·lacions i finalitzarem la jornada amb un piscolabis per a totes i tots. Per apuntar-vos a la baixada cal que passeu a fer la inscripció per: “Cansaladeria Pili”, “ Copisteria 3m10” o “De Norma Pastors”.

 Aprofito l’ocasió, per comunicar-vos els canvis en la junta directiva, que queda així:

 Presidenta:          Norma Pujol

Vice-president:      Xavier Cases

Secretaria:            Olga Poblet

Tresorer:              Jose Comas

Vocals:                 Ester Torreblanca                 Oscar Grañena

                            Joan Carles Garcia                 Pep Grañena

                           Josep Llop                               Josep Antoni Rius

                          Agustí López

Esperant que la jornada sigui tot un èxit, aprofito l’avinentesa per a saludar-vos ben atentament i agrair-vos el vostre suport any rere any.

Norma Pujol Farré

La Presidenta

Flix, 22 de maig de 2012.

3 de juny17 de juny

Resultats crono Lloret               Resultats finals LLoret

Fotos de Norma i Jose Comas

1 de juliol

Suspesa la II Regata de la Lliga a Torredembarra a causa de les inclemències del temps!

15 de juliol

III regata Sant Pere Pescador

Bons resultats en la III regata de la lliga i una jornada dura (horari sortida 3:30 hores de diumenge, arribada gairebé les 2 hores de dilluns).

Enhorabona remadors/es i gràcies afició.

Noves fotos de com va ser l'espera fins l'arribada del nou autobus. Fotos de Jordi Pujol i Pau Guiu.

 

Resultats cronos Sant Pere Pescador

Resultats finals Sant Pere Pescador

30 de juliol

 

 
Resultats de les cronos Flix       Resultats de les finals Flix 

5 d'agost

 

Cronos Badalona         Finals Badalona 


20 d'agost

FESTA DEL RIUS 2012

 

26 d'agost

Una molt bona jornada pels equips del nostre club a la VI regata de la lliga celebrada a Lloret.
 
Resultats Crono     Resultats finals      Puntuació General 2012


3 de setembre
Resultats Crono Cambrils           Resultats finals Cambrils


PUNTUACIÓ FINAL DE LA LLIGA  2012. 

23 de setembre


Video publicat per genrosestv i realitzat per Laura Carrau
Video publicat per genrosestv i realitzat per Laura Carrau


 
PARAULES DE LA PRESI
 
Ha sigut un cap de setmana espectacular i ple d'emocions: rialles, nervis, tensió, valors, humanitat, humilitat, platja, piscina, cançons, crits, satisfacció, suor, samarretes roges, abraçades, ..un cap de setmana on s'han sumat tot el treball d'una llarga i intensa temporada d'esforç, sacrifici, constància, compromís i companyerisme. 

Estic contentíssima perquè arribem a casa en 4 pòdiums d'un total de 5 equips participant al Campionat, però tots sabem que el cinquè podi era possible i que haviem d'estar allí, encara que tot no podia sortir tan rodó. Tot i això, no puc deixar de banda i expressar que encara estic més contenta de veure i viure experiències úniques al vostre costat i demostrar tots junts que el Club Nàutic Flix lluitem per portar el nom del nostre poble per tot arreu i deixar-lo el més bé possible (i així és i ho podem demostrar).

Moltíssimes gràcies a tots! "Alego" començarem a preparar i treballar en la propera temporada. Però abans....esteu-vos al loro per la data del sopar de final de temporada!!!

Eliminatories i repesques Roses     Semis i Finals Roses

5 de novembre


Cliqueu per veure el VIDEO fet per PEP GRAÑENA I MONTSE MONCLUS del particular  APM del nàutic
.