::PORTADA >2007

2007

  CAMPIONAT D'ESPANYA

senior campi espanya
Este cap de setmana, com ja sabeu, vam anar amb el club nàutic Flix a Alacant, al tercer campionat de rem d'Espanya. El campionat durava dos dies; dissabte i diumenge. El dissabte pel matí es feien curses de totes les categories; veterans, seniors... de 4 embarcacions cada cursa. D'estes curses passaven a la final de diumenge directament les primeres embarcacions de cad cursa. En aquest cas vam quedar terceres, però amb el millor temps de tota la competició.
 
Tot i no classificar-nos al matí, a la tarda hi havia una segona oportunitat; la repesca. En aquesta es seguia la mateixa norma, qui quedava primer passava a la final del diumenge. Els nervis estaven a flor de pell perquè o bé acabava aquí el nostre campionat i per tant, Alacant se n'enterava de com anem de festa les del llaüt, o bé ens esperava un matí encara més dur a l’endemà però amb opcions de fer un bon paper.
 
La qüestió és que vam quedar primeres de la nostra mànega amb força diferència, tot i que havíem empitjorat el temps. Ens vam posar més contentes, fins i tot ens vam emocionar! Passàvem a les semifinals!! L’endemà pues, a les 9 i mitja del matí a remar. Hi havia dos semifinals, les dos primeres de cada passaven a la final A i les dos darreres de cada a la final B. I la sort no va estar de cara a nosaltres perquè ens va tocar remar amb embarcacions que havies estat campiones d'Espanya altres anys i vam quedar últimes. Vam decidir reservar les forces en veure que ja no quedàvem entre les 2 primeres i ens vam deixar anar. Però bé, encara podíem fer un bon paper. I així va ser com vam remar a la final B amb les embarcacions de Sta. Cristina, Empuriabrava (catalanes totes dues) i Bote, de per allí baix. Ho vam donar tot, vam remar súper bé, vam anar igualades amb Empuriabrava tota la cursa i al final per un segon ens vam haver de conformar amb el 8è lloc. Primer gran decepció, perquè podíem haver guanyat un lloc, però analitzant-ho, darrere nostre van 5 embarcacions més. Hem anat al campionat, que ja és un gran què, encara que amb barca de préstec, i que més voleu! Vam fer suar a moltes embarcacions al campionat d'Espanya, que no tothom ho pot dir! Estic orgullosa i satisfeta, perquè em aguantat el tipo fins al final i amb 4 curses de 1400 metres cadascuna!
 
ABI.
 
Primera jornada del campionat
 
El viatge ha estat llarg, unes cinc hores, i hem arribat aquí sobre les 11 del matí. Durant les regates que s’han fet al matí, només es classificaven les primeres de cada mànega ( les mànegues eren de 3 o 4 llaüts ) i en aquesta mànega no ha anat gaire bé pel Club Nàutic Flix, però a la tarda hi havia una repesca on es classificaven els primers de cada mànega i un segon millor temps. I bé, aquí ha arribat l’emoció, quan Flix hem guanyat la nostra mànega, i a més a més amb diferència...això vol dir que demà.....a la semifinal al matí, i si tot va bé la final ( A o B ) segons la classificació a la carrera anterior.
Des de fora del llaüt, des de terra, estàvem tota l’afició i companys d’equip animant i cridant ben fort!
 
Segona jornada...
 
De bon matí es van fer les semifinals on corrien 8 tripulacions, les dos primeres de cada mànega es classificaven per la final A, això vol dir que a la final podien quedar entre el primer i el quart lloc, i les dos ultimes de la mànega es classificaven per la final B, que podien quedar entre el cinquè i el vuitè lloc.
 
Així doncs, el Club Nàutic Flix, finalment va competir a la Final B amb Santa Cristina, Bote i Empuria Brava. Cal dir que va ser una final molt però que molt apretada, però per un espai molt petit de temps, vam quedar en vuitena posició.
 
La mala sort crec que la vam tenir en les presses alhora de pujar al llaüt, ja que ens tocava remar a la següent mànega dels nois de Torredembarra i és clar, s’havien de canviar moltes coses: els seients, la mida dels peus, alguna cosa dels rems,...i sortir sense escalfar a l’aigua! Però per tot lo altre, molt bé!
 
Una vuitè lloc penso que esta molt bé en un Campionat d'Espanya i més si pensem que era la primera vegada que hi participàvem i sense oblidar que vam quedar terceres al Campionat i a la Lliga Catalana!

Aquests són els clubs catalans que hi vam participar: Associació de Rem Vogadors de Baix a Mar de Torredembarra, Club de rem Empuriabrava, Club de Rem Colera, Club de rem Arenys, Club de Rem Pescadors, Club Nàutic Lloret, Club de rem Santa Cristina, Club Nàutic Flix, CLub Nàutic Bétulo, Club de Rem Badalona, Vend´Estrop Vogadors de Cambrils.
En definitiva, un cap de setmana per recordar!
 
NORMA. 
 
 
 
 
LA MARTA GUANYADORA DE LA BAIXADA DEL 11 DE SETEMBRE
 
 
 
 
 
 
Per la puntona MARTA aquesta any 2007 serà per no oblidar.MARTA
 
El passat 11 de setembre va assolir la seva quarta regata de la temporada i convertint-se amb la primera puntona que obté la victòria a les quatre curses (Mora d’Ebre, Flix, Mora la Nova i baixada Ascó- Mora ).
 
Va ser una cursa que des de un principi va domina la MARTA, però això no volt dir ni molt menys que va ser una cursa fàcil.
 
Els vogadors de la MARTA van porta un ritme fort fins Garcia, pel tal de treure distancia a les altres puntones, cosa que van aconseguir, i així poder enfilar la part final amb més tranquil·litat (part que es far molt pesada ja que portes bona estona vogant).
 
La MARTA arribava a Mora la Nova amb un temps de 1h.13m. i a uns quants minuts de diferència de la segona classificada la seva rival Venus.
 
Així aconseguí una gran fita les quatre victòries de la temporada.
 
Tota la gent (un bon grapat )que varem seguir la cursa vorejant el riu i donant ànims al vogadors, van poder veure la seva cara d’alegria a l’arribada però al mateix temps es veia reflexat el gran èfors realitzat
 
 
 
 
SENIORS TERCERES  i INFANTIL PRIMERES DE CATALUNYA
 
 
seniors cmpi catalunyainfantils campi catalunya
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
VI REGATA A COLERA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
lliga colera
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
El passat cap de setmana el club nàutic Flix es desplaça a Colera per tal de disputar la VI regata de llagut català i última de la lliga.
Competien els equips sènior masculí, sènior femení e infantil.
 
L’equip sènior masculí va participar amb una tripulació no habitual i va  tenir una actuació discreta.
 
L’equip sènior femení desprès de fer una gran cronometrada obtenint un tercer lloc, la sort li va gira l’esquena a la final, tenint que bogar pel pitjor carrer (el quatre). Aquest va portar molta polèmica dons qui bogava per aquest carrer feien un molt mal temps. La classificació final va ser  el setè lloc. Fet que va impedir assolir el tercer lloc de la lliga però no el quart lloc enhorabona!
 
L’equip infantil va ser el que ens donar una gran alegria. En aquesta cursa es jugaven el primer lloc de la classificació junt amb el Torredembarra i Betulo, tots tres bogaven a la mateixa sèrie per tan qui guanyava era el campió. Les nostres infantils van domina la cursa des d’un principi i obtenien el primer lloc amb una gran claredat.
 
ASSOLINT EL PRIMER LLOC DE LA LLIGA
 
 
Felicitats noies! Per aquest triomf i per les ganes i constància  que teniu per baixar al riu per entrenar (sigui quin sigui l’hora o el dia) sempre hi baixeu.