::Inici >NOTICIES D'INTER╚S

NOTICIES D'INTER╚S

CONVIDEM A TOTS ELS SIMPATITZANTS DE LA NOSTRA ENTITAT A FER-NOS ARRIBAR FOTOGRAFIES, QUE NO DUBTAREM EN PENJAR EN AQUESTA WEB. PODEN SER ANTIGUES O ACTUALS, POTSER DELS VOSTRES PARES O AVIS. ANIMEU-VOS I FAREM AQUESTA WEB MES ENTRANYABLE.  PODEU FER-HO AL NOSTRE MAIL cdriudoms@tinet.cat

FIRA DE L'AVELLANA 2013. 90 ANYS DEL CD RIUDOMS.
foto president mas llibre


foto president Mas


Per Sant Jaume 2013, anem a les Barraques.


barraques
Entrega del trofeu màxim golejador, Revista l'om.

Aquest any, amb 15 gols, un riudomenc, va rebre el trofeu L'om com a màxim golejador. En Carles Fontgivell.
Felicitats, i que l'any proper en pugis fer encara més.


DSCF0152.JPGDSCF0151.JPG


1r DINAR DE GERMANOR, FUTBOL BASE C.D.RIUDOMS

El passat dia 22, tots els components de les diferents plantilles del futbol base, van  ser convidats per l'entitat, a un dinar de germanor. Podien venir acompanyats per els pares o familiars per un preu popular. Gairebé vam arribar als 200 assistens.
Vam disfrutar d'un esplendit dia de primavera, i mitjançant barbacoes cedides per la Cooperativa Agrícola de Riudoms, vam preparar una multitudinaria carnada.

IMG_1231.JPG De bon matí, ja teníem les taules preparades
IMG_1241.JPG Els símbols són importants...
IMG_1196.JPG Les barbacoes preparades...
IMG_1259.JPG I som-hi !!!. Foc a la metxa.
IMG_1491.JPG Als pares no els hi va costar gens col.laborar amb els organitzadors. Moltes gràcies a tots !!!
IMG_1449.JPG Com podeu veure, no hi va faltar de res...
IMG_1383.JPG Primer van dinar el petits...
IMG_1376.JPG I després els més grans.
IMG_1568.JPG Al final, tots molt contents, autèntica germanor...
  I que segueixi la festa ¡¡¡¡
DSC01793.JPGDSC01794.JPG

DSC01790.JPGDSC01792.JPG


I TORNEG FUTBOL 7 BABY'S C.D.RIUDOMS

El passat dia 2 de maig de 2010, és va celebrar el I Torneig de Futbol 7 categoria Baby's. Van participar 8 equips, de la provincia: C.D.Riudoms, FC.Baix Camp, CF Camp Clar,FC. Les Borges, FC La Selva, CF Vilaseca, Cambrils Unio,i CF La Floresta.
La Final, disputada entre CF.Camp Clar i el CD Riudoms, va decidir-se a favor del CD Riudoms en la tanda de penaltys.
Tots els participans van obtenir premi al seu esforç.

Molts dels participants ja apunten maneres ¡¡¡

Després, qui va voler, va poder degustar una bona paella popular.

DSCF0121.JPGDSCF0137.JPGDSCF0134.JPGDSCF0131.JPGDSCF0130.JPGDSCF0128.JPGDSCF0127.JPGDSCF0126.JPGDSCF0124.JPGDSCF0113.JPGDSCF0112.JPGDSCF0111.JPGDSCF0110.JPGDSCF0109.JPG  DSCF0141.JPGDSCF0142.JPG

MULTITUDINÀRIA ESTRENA DEL NOU HIMNE.

Després de 87 anys de vida, per fi el c.d.Riudoms, ja te himne. El passat dia 11 d'abril, es va estrenar la nova peça musical, en presència del Sr.Alcalde de Riudoms Josep mª Cruset, la Regidora d'Esports Isabel Novillo i el President de la Federació de Tarragona Xavier Vives. Tot plegat presentat excel.lentment per en Carles Gispert.

El creadors de l'himne; Pep Solorzano (compositor), Tamar Molina (interpret) i Carles Garcia (lletra), van rebre un petit obsequi per part de l'entitat, tot davant de les diferente plantilles del C.D.Riudoms, testimonis de l'acte.

Després de l'interpretació en directe, la Tamar va rebre un ram de flors, entregat per el capità del primer equip, Carles Martorell.

El primer resultat esportiu després d'aquesta estrena, no va ser tan esplendit, doncs el Riudoms va perdre amb el Nastic 1 a 2.

Recordar a tots els socis, que tenen a la seva disposició un cd conmemoratiu d'aquest acte. Poden recollir-ho qüalsevol diumenge que el Riudoms jugui a casa, o els dilluns en el nostre local de pavelló de 22h a 23h, o contactan amb nosaltres a la nostra web
www.cdriudoms.cat

Podeu escoltar aquest himne directament clicant a la part esquerra del menu "Himne".
DSCF0105.JPGCLICA SOBRE LES FOTOS PER AMPLIARLES.  Mes de 400 persones van presenciar l'acte.
 97  Diversos membres dels diferents equips del C.D.Riudoms, van ser testimonis de l'acte
 DSCF0098.JPG  L'estrena del himne, seguida amb molta atenció.
 DSCF0091.JPG  Els diferents protagonistes de l'acte presentat per Carles Gispert.
El  Sr.Alcalde J.M.Cruset, la Regidora d'Esports Isabel Novillo, el President de la Federació de Tgna. Xavier Vives, el President del C.D.Riudoms J.M. Llaó, i ... 
 DSCF0117.JPG  La Tamar Molina, en el moment d'estrena en directe de l'himne.
 DSCF0121.JPG  La Tamar reben un merescut ram de flors, després de l'interpretació, per part de Carles Martorell, capità del 1r equip del C.D.Riudoms.
 DSCF0128.JPG  Pep Solórzano, compositor del himne, reben de mans de J.M. Llaó una placa conmemorativa.
 DSCF0130.JPG  Carles García,que va fer la lletra d'aquest himne, reben, al igual que la Tamar i el Pep, una placa conmemorativa del acte. 

 

Excursió instal.lacions del F.C.Barcelona

 
El passat dia 27 de març, els equips de Futbol Base del C.D.Riudoms, categories benjamí i prebenjamí “A”, vam anar a jugar el torneig de l’Amistat del Futbol Club Barcelona.
La veritat es que l’experiència va se molt positiva tant per els nens com per els pares i familiars, que vam anar-hi. En total dos autocars, amb 120 persones.
Vam sortir de Riudoms a les 7:15h del mati i vam arribar a les instal.lacions del F.C.B a les 8:45h. Sol arribar vam anar cap els camps de Futbol que hi ha al costat del mini estadi. Els jugadors del Benjamí van jugar un partit amistós contra un Benjamí del F.C.Barcelona. El resultat va ser el de menys, però l’experiencia i l’imatge que vam donar tots va ser molt bona.
Al voltat de les 11:00h amb dos grups, vam entrar a fer el TOUR, per les instal.lacions i museu del Nou Camp.
Vam visitar, vestidors, banquetes, camp de futbol, palcos, cabines de TV, museu i botiga del Barça. Tots els nens i no nens, ens vam quedar maravillats del camp i de tot el que vam veure.
Quan vam finalitzar de fer el TOUR, ens vam desplaçar, un altre cop, als camps de futbol, per tornar a jugar un altre partit amistós contra el F.C.B. Aquesta vegada eren els Prebenjamins “A”. El partit es va cel.lebrar a les 13:30h. El resultat va ser el de menys, pero aquest cop també l’experiencia i l’imatge del C.D.Riudoms, va ser molt positiva.
Seguidament, tots junts, vam dinar als voltants de les instal.lacions. A les 16:00h tornàvem cap a casa.
El partit amistós del Benjamí, contra el F.C.B el van jugar:
MARC TORA, MARCEL FERRE, PAU VAQUER, HUMBERT MALLAFRE, ERNEST SALOMO, ROGER FERRANT, MARTI VIÑUALES, NIL PARRA, ALEJANDRO HIDALGO, ROGER SEDEÑO, MATIAS IORLANDO, LLUIS NARANJO, GERARD NAVAS.
Entrenadors: OSCAR SOLSONA i JORDI VIDAL
Delegats: ANDREU SEDEÑO i JAUME VAQUER
El resultat va ser de C.D.Riudoms 1- F.C.Barcelona 6
 
El partit amistós del Prebenjamí “A”, el van jugar: ALEX PAREJA, PERE BARTOLOME, MARC JOYERA, DAVID FORTUNY, JORDI CABRERO, MARC MONTALVO, KEVIN DIAZ, KEVIN CASTRO, PAU GAVALDA I DIDAC SANCHEZ.
Entrenadors; TONI BARREDA i ABEL ANGLES.
Delegats: PERE BARTOLOME, JOSE A.FORTUNY i MIQUEL DIAZ.
El resultat va ser de C.D.Riudoms 2 – F.C.Barcelona 8.
 
El directius que van anar a Barcelona: Andreu Sedeño, Pere Bartolome, Jose A.Fortuny, Jaume Vaquer i Miquel Diaz, així como el president de l’entitat Josep Mª Llaó i la resta de membres de la Junta Directiva del C.D.Riudoms. voler agrair a tots els nens, pares i familiars assistens el bon comportament, actitut i experiencia adquirida. Desitjant, organitzar en breu una altra sortida.
 
Gràcies a tots.
C.D.RIUDOMS
Crónica: Pere Bartolomé Piqué.


aniversari josep mª 106.jpganiversari josep mª 108.jpganiversari josep mª 118.jpganiversari josep mª 122.jpganiversari josep mª 123.jpganiversari josep mª 132.jpg

========================================================================= 
Ja va aparèixer el guanyador de la cistella de nadal ¡¡¡¡

Per fi, l'Anna i el seu marit, responsables del Supermercat Dia de Riudoms, van poder fer entrega de la gran cistella de Nadal, que van oferir al C.D.Riudoms per incloure-la com a premi adicional en les participacions de la loteria del passat dia 22 de desembre. Va aparèixer el guanyador. Un anònim de Reus, la cedeix al soci del Riudoms que li va vendre el bitllet.
Enhorabona i moltes gràcies a tots ¡¡¡.


cistella dia 2009cistella dia 2009 2