::Inici >RESUM FINS AL 2016 >I Marxa nocturna BTT Sant Pere 2014

I Marxa nocturna BTT Sant Pere 2014


El proper divendres 27 de Juny 2014 tindrà lloc la primera Marxa Nocturna de BTT, on t'anirem desde Tgna fins l'altura del reto, sempre per la llera del riu. El recorregut és de 17 kms amb un desnivell 60 metres.

El passat divendres 27 de Juny 2014 va tenir lloc la I Marxa Nocturna de BTT Sant Pere. El recorregut va transcorre desde El Serrallo fins l'altura del centre Reto, sempre per la llera del riu, amb un recorregut de 17 kms molt planer amb tan sols un desnivell de 60 metres.

El recorregut es va desenvolupar sense incidents importants, a banda d'un pinxàs i un trencament de biela entre dos dels corredors líders. Tanmateix cal destacar l'elevada dispersió entre els participants, havent-hi entre el primer i l'ultim una diferència de més d'una hora.

La Marxa va finalitzar amb un sopar a càrrec de la Confraria de pescadors de Tarragona que va consistir en una fideuà, una sardinada i gelats diversos en un ambient distès i relaxat envoltats de l'ambient festiu de correfoc i música de les festes de Sant Pere al Serrallo de Tarragona.

Gràcies a tots per participar!!   i convertir la marxa en tot un èxit

Primers Classificats
Masculi Fémina
Alex Caballero Verónica Vázquez
Robert Figuerola Judith Simó
Albert Iglesias Ester Caballé
                 
  

Recorregut:  Serrallo, moll de costa, reseguint la llera del riu Francoli, fins la zona del Reto,  i tornada al Serrallo.
Organitza:  Confraria de pescadors de Tarragona i Club Ciclista Tarragona
Track:  track nocturn

 

Ja podeu veure les fotos al Google+  o al Facebook del Club.

Si vols que publiquem la teva crònica de la Marxa; envie'ns el teu text a:
mail: comunicacio@clubciclistatarragona.cat
Text Format:  word
Pes màxim de la
crònica juntament amb fotos i/o vídeo: 1 MB