::Inici >RESUM FINS AL 2016 >XXVII Marxa Sant Magi 2014

XXVII Marxa Sant Magi 2014


El passat 8 de Juny, vàrem celebrar la tradicional Marxa Cicloturista de Sant Magi amb un èxit de participants (casi 90).

En total el recorregut va ser de 106 kms amb un desnivell de 1490 mts. La bandera verda va correspondre al tram de 12 kms entre Alcover a Mont-ral, amb una pujada constant i fantàstiques vistes de la vall del riu Glorieta i el Camp de Tarragona.

Al arribar a dalt del coll de Mont-ral, tots els participant van poder gaudir de un esmorzar amb coca de recapte i pa amb tomàquet. Ja a mig matí vam reprendre el camí cap el pantà de Ciurana i gaudir de les vistes desde el coll de Les Pinedes per continuar cap el coll de Batalla.

La jornada es va desenvolupar en un ambient festiu i relaxat en la que tots els participants van poder refer-se amb una fideua a l'arribada mentres entregavem els trofeus i sortejavem una paleta de pernil.

Gracies a tots per participar, i molt especialment a tots els voluntaris del club, que desinteressadament  van renunciar a hores de son i amb el seu esforç i implicació personal van  convertir novament la marxa en tot un éxit.

Trofeus de la Bandera verda de Mont-ral 
Masculi Fémina Socis C.C.Tarragona    
Luis Arza Meri Xifre  Jonatan Garcia
Jaime Montesinos Charo Santa Teresa  Pep Mila
Miquel Ochoa Laura Llovera  Rafael Martinez

info complementaria a:   jordilandia.blogspotJa podeu veure les fotos al Google+  o al Facebook del Club.

RUTOMETRE

reglament

DIPTIC