::Inici >Els nostres cursos

Els nostres cursos

A l'acadèmia Auco oferim formació subvencionada  amb cursos per persones aturades i formació per treballadors en actiu, també cursos privats de formació específica segons les necessitats de la seva empresa.

Si esteu interessats en una acció formativa concreta per a la vostra empresa, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Tot seguit es concreten els tipus de cursos i les seves temàtiques.

Cursos subvencionats per a treballadors

Cursos totalment subvencionats per a treballadors en actiu de sectors laborals específics. Aquestes  accions formatives poden ser  de comptabilitat, nòmines i seguretat social, ofimàtica i anglès en diferents nivells i cursos dins l'àrea de les habilitats personals com Intel·ligenció emocinal, Tècniques de gestió del temps.... Aquests cursos es realitzen a través d'accions formatives impulsades per la Cepta, IDFO, Pimec i la Confederació de comerç de Catalunya. 

Cursos de Formació Bonificada per treballadors

Accions formatives adreçades als treballadors assalariats que cotitzin a la seguretat social en concepte de formació professional. Les empreses disposaran anualment d'un crèdit de bonificacions per a la formació dels seus treballadors. Informació oficial a la web: Fundación Tripartita.
Auco, acadèmia és una entitat especialitzada en gestionar mitjançant l'aplicatiu informàtic de la Fundación Tripartita para la Formación y el Empleo, la bonificació de la formació que s'imparteix al centre per a empreses.

Cursos de formació ocupacional

Aquests cursos adreçats a persnes en atur i no comporten cap despesa per a l'alumne, estan subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu. Solem realitzar cursos de l'àrea d'administració i gestió com són els de Gestió integrada de Recursos Humans (ADGD0208), Operacions auxiliars de gestió administrativa (ADGD0308), Operacions d'enregistrament i tractament de dades i documents (ADGG0508) , tots ells amb certificats de professionalitat, aplicacions informàtiques de gestió i Anglès atenció al públic .

Dins de l'àrea de sanitat i serveis a la comunitat i desde  l'any 2001 venim  impartin el  curs d'auxiliar d'infermeria en geriatria, actualment Atenció Sociosanitaria a persones dependents en institucions socials (SSCS0208) curs amb certificat de professionalitat   així com el  curs d'atenció als malalts d'alzhaimer. 
Aquests cursos de formació ocupacional compten amb la realització de pràctiques en empresa per a propiciar la inserció laboral de l'alumne. La relació d'accions que el centre sol·licita  anualment, surt publicada a la pàgina web de SOC.

Cursos d'ofimàtica

Es tracta de cursos dirigits al públic en general amb inquietuds per iniciar-se en l'ofimàtica en entorns Windows o bé millorar-ne els coneixements.

Mecanografia amb l'ordinador

El centre també ofereix aprenentatge de mecanografia amb l'ordinador.

Centre acreditat per l' ACTIC

El centre es punt d'informació i avaluació a l'ACTIC (acreditacions de competències en les tecnologies de la informació i la comunicació), disposem d'un calendari on la persona interessada en obtenir aquesta acreditació, pot consultar l'agenda i inscriure's per venir a fer la prova.

.