::Inici >Memņria

Memņria

L'acadèmia Auco va començar les seves activitats l'octubre de 1992. Inicialment el seu nom era Auco, aula de comptabilitat, ja que tan sols s'impartia repàs de comptabilitat per a estudiants FP administratiu, relacions laborals i empresarials, i algun curs de comptabilitat per a empresaris i treballadors d'oficines.

El gener de 1993 va obrir l'aula d'informàtica, amb sis ordinadors, on es feia mecanografia, processador de text WordPerfect, FrameWork i Lotus 123.

Aquest mateix any, al setembre, Auco va sol·licitar al Departament de Treball l'homologació així com també va demanar poder realitzar cursos de formació ocupacional. Va ser el primer any que es va fer el curs destinat a dones aturades majors de 25 anys, d'Administració Informatitzada d'Empreses.

Al curs 94/95 es va ampliar l'oferta de cursos privats amb la formació laboral i fiscal. El mateix any 95 Auco va entrar a ser col·laborador amb el Servei Català de Col·locació.

L'octubre de 1995 l'acadèmia va començar a impartir el curs de Secretariat, de durada 9 mesos, per a alumnes que volen assolir coneixements d'administratiu.

L'any 1999 AUCO entrà a formar part de l'Associació d'Acadèmies Privades (ACP) amb la qual va començar a impartir cursos FORCEM.

Durant l'any 2000 l'acadèmia va ampliar les seves instal·lacions per tal de donar un millor servei a l'alumne.

 

Abans de l'entrada en vigor de l'euro, l'acadèmia va impartir sessions formatives sobre la moneda europea per a diferents empreses, organismes i entitats.

Durant els primers anys del segle XXI l'acadèmia diversifica la seva oferta formativa amb cursos de temàtiques com ara la getriatria i la manipulació d'aliments. També es dedica a realitzar cursos subvencionats per aprendre anglès. Aquestes diversificacions impulsen una nova ampliació de les instal·lacions de l'acadèmia.