::Portada >Núm. 65: Abril - Juny >Cuina casolana

Cuina casolana

SUCS: PER UNA VIDA MÉS SANA

BO PER L'ASMA:

175 g de pastanagues
175 g de xirivies
175 g d’api
175 g de moniato
1 manat de julivert
1 dent d’all.

Exprimir tots els ingredients i barrejar-ho en una liquadora amb dos cubets de gel.

BO PER LA BRONQUITIS:

300 g de tomàquets
100 g d’api
arrel de gingebre fresca
1 dent d’all
2 raves
175 g de pastanagues

Liquar tots els ingredients, barrejar-los amb dos cubets de gel.

BO PER ELS REFREDATS:

150 g de papaia
150 g de pomelo
150 g de gerds
½ llima

Traurem la polpa de la papaia i la liquarem amb el pomelo i els gerds. Exprimirem el suc de la llima i ho barrejarem tot.

BO PER LA SINUSITIS:

1 ½ culleradeta de rave polvoritzat
el suc d’una llimona mitjana.

Polvoritzem el rave amb la liquadora i hi afegim el suc i la polpa de la llimona i ho barregem bé. Ho prendrem dues vegades al dia.

BO PER L’ESTRÈS:

50 g d’api
50 g de fonolls
125 g d’enciam
175 g de pinya
1 culleradeta d’estragó.

Barregem tots els ingredients i els liqüem amb dos cubets de gel.

BO COM A GRAN DEPURADOR:

250 g de pastanagues
125 g de remolatxa
1 taronja
125 g de maduixes

Exprimir les pastanagues, la remolatxa i la taronja. Ho barregem tot a la liquadora juntament amb dos cubets de gel i les maduixes, durant 20 segons.

Teresa Àvila Grau