::Inici >CURS 2010/2011 >ACTIVITATS A L'ESCOLA 2010/2011

ACTIVITATS A L'ESCOLA 2010/2011

  Escut poble

 La nostra escola és molt activa gràcies al seu professorat , i participa en moltes activitats on hi treballen tots els alumnes:
         

          

Durant el curs escolar 2010/2011 es treballen els següents projectes :

1r. Trimestre- "El calendari".
2on. Trimestre.- "Autoretratos". El cuerpo.
3er. Trimestre. - "El Petit Princep".


Durant el curs es fan  sortides pedagògiques, sortides de camp, per poder observar, estudiar i complementar els projectes que es treballen.
El primer trimestre es van fer les següents sortides :

01/10/10 OBSERVATORI DE L'EBRE. ROQUETES.
Obsebre


Durant aquest dia els nens van visitar l'observatori de l'Ebre. Els hi van esenyar els aparells de detecció de terratrèmols i van explicar com es formaven. També van poder veure l'estació metereològica, i com podien observar el sol i la lluna.

22/10/10 VIII JORNADA ESPORTIVA AL MASROIG.
 
Jornades esportives
 


El dia 22 d'octubre del 2010, els nens de la nostra escola , juntament amb el de Porrera i Bellmunt, van realitzar les jornades esportives a la nostra població.
El professorat va dividir els nens per cicles, formant grups e identificant-los amb un nom,relacionat amb el calendari i els rellotges (projecte treballat el 1er. trimestre), per exemple: Rellotge de sol, digital, hivern/estiu...

05/11/2010. ESCOLA DE CONSUM. FALSET

Escola de Consum


El dia 05 de novembre els nostres alumnes van visitar l'Escola de Consum i el "Taller de les escoles d'altres  mons" a Falset, en aquest taller van poder veure les escoles del mon representades en fotos
Per la tarda van visitar les instal.lacions dels mossos d'esquadra, on els hi van ensenyar : les oficines, els cotxes i les motos, les garjoles ... 
El segon trimestre estan programades les següents sortides :


23, 24, 25 de Febrer. COLÒNIES A BARCELONA.

Alberg Pere TarrésEls dies 23, 24 i 25 de Febrer els nostres alumnes, juntament amb els de Porrera i Bellmunt, realitzaran colònies a Barcelona. Estaran allotjats al alberg Pere Tarrés , situat al C. Numància (molt a prop de la Diagonal). Aquí adjuntem una foto del patí d'aquest alberg.

Segons els cicles s'han programat diverses activitats :


Cosmo caixaDimecres dia 23 :Visita al Cosmocaixa. Educació Infantil i C. Inicial . Activitat ,Toca toca?. Educació primària :C. Mitjà i Superior: Itinerari : Què respiren els infants ??


Museu PicassoDijous dia 24: Visita al museu Picasso de les 10.00 a 12.30 h. Edu. Infantil i C. Inicial : Un pintor i mil rostres. Edu. Primaria.C. Mitjà i superior: Las Meninas.
Per la tarda es treballaran els transports Metropolitans de Barcelona.

Centre regu genomica
Divendres dia 25 :
Edu. Primaria C. Mitjà i superior: Visita al centre de Regulació Genòmica. Edu. Infantil  i cicle inicial : Visita al parc de la Barceloneta.


Els nens i professorat van passar-ho molt be, el que més va agradar va ser el cosmocaixa, encara que els altres llocs que van visitar també van trobar-ho molt interessant, alguns nens em van comentar que una de les coses que els hi va impactar, va ser el trajecte amb el metro..., suposo que va ser el fet que per algun d'ells devia ser la primera vegada que hi anava.

Aprofito per posar enllaços de tots els llocs que van visitar, crec que val la pena fer-hi una ullada...