::Inici / Inicio >Properes activitats / Próximas actividades

Properes activitats / Próximas actividades

Properes activitats:

Dissabte 7 de juliol, 4a caminada de l'any 2018!!! aquesta serà de tarda-nit, ens trobarem al Restaurant Mirall d'Estiu de la Platja Llarga a les 19:30 hores, passarem pel Bosc de la Marquesa i anirem fins a la Platja de la Mora on soparem i qui vulgui podrà pendre un bany, seran uns 10,00 km. més o menys. Recordeu que s'ha de portar sopar i frontal!!! Us esperem!!!

Per a més informació: diabeticostarragona@gmail.com

4a caminada

Volem organitzar unes colònies d'estiu per a nens i nenes diabètics, si en som suficients ho podrem aconseguir, penseu que disposem d'un equip de monitors i directors diabètics i entre tots ens podrem ajudar i passar-nos-ho genial!!! A veure si aquest estiu ho podem fer!!! US ESPEREM!!!!

ColoniasPróximas actividades:


Sábado 7 de julio, 4ª caminata del año 2018!!! esta será de tarde-noche, nos encontraremos en el Restaurante Mirall d'Estiu en la Playa Larga a las 19:30 horas, pasaremos por el Bosc de la Marquesa hasta la Playa de la Mora, donde cenaremos y quien quiera podrá tomar un baño, serán unos 10,00 km. más o menos. Recordad traer la cena y un frontal!!! Os esperamos!!!

Para más información: diabeticostarragona@gmail.com
4a caminada

Queremos organizar unas colonias de verano para niños y niñas diabéticos, si somos suficientes lo podremos conseguir, pensar que disponemos de un equipo de monitores y directores diabéticos y entre todos nos podremos ayudar y pasarnoslo genial!!!! A ver si este verano lo podemos hacer!!! OS EPERAMOS!!!

Colonias