::Inici >75-01-CONSTITUCIĶ DE LA COMISSIĶ

75-01-CONSTITUCIĶ DE LA COMISSIĶ

 75-00-CONSTITUCIÓ DE LA COMISSIÓ

Benvolguts Miquel Bonjoch, Pere Codinachs, Jaume Sidera i Josep Vilarrúbias

 

Ahir vam tenir reunió del consell provincial i vam decidir de crear una comissió per organitzar la celebració provincial del 75 aniv. dels nostres màrtirs (els beats de Barbastre i tots els altres). En Miquel Bonjoch, com a vicepostulador, en serà el coordinador. No es tracta de fer cap cosa espectacular ni costosa, sinó suficient perquè els claretians i la gent que es mou al nostre voltant faci memòria d'aquests germans nostres que han donat el màxim testimoni de fe.

Desitjo que tots pogueu acceptar la proposta de pertànyer a aquesta comissió.

 

Es tracta que us reuniu primerament per elaborar un programa i presentar-lo, si pot ser abans d'acabar l'octubre, al govern provincial. Algunes idees que van sortir en la reunió de consell que podria incloure aquest programa (d'acord també i aprofitant amb les iniciatives de la Província de Santiago)

- imprimir i difondre alguna estampa o tríptic breu que anunciï i expliqui breument aquesta celebració; tenim l'estampa "oficial" (dissenyada pel P. Berruete) també en català.

- imprimir i difondre algun fulletó breu sobre els màrtirs de Barbastre i els altres grups de màrtirs claretians de Catalunya (es pot aprofitar el que han editat a Santiago, que és del P. Campo Villegas)

- dedicar-hi algun reciclatge, per refrescar la memòria i saber com estan actualment les seves causes

- donar un relleu especial a l'Aplec Martirial del Mas Claret del setembre del 2011

- celebracions a les poblacions d'origen dels màrtirs beats (en les que sigui possible).

 

Resto a la vostra disposició per qualsevol aclariment o informació addicional

 

Agraint el vostre servei i desitjant-vos bona feina, rebeu una salutació ben fraternal

 

Màxim Muñoz